Støre, Holden og Kalvø til årets Unio-konferanse

Den årlige Unio-konferansen finner sted på Sundvolden Hotel 5. og 6. desember i år. På årets konferanse møter du blant andre statsminister Jonas Gahr Støre, Unio-leder Ragnhild Lied, avdelingsdirektør Frode Longva i Cicero, professor Steinar Holden og satiriker Are Kalvø.

Siri Lill Mannes er møteleder på Unio-konferansen 2022 (Foto: Kristoffer Vincent Hansen).

Den erfarne Siri Lill Mannes, tidligere journalist og nyhetsanker i TV2, er hentet inn som møteleder gjennom de to dagene konferansen varer.

Grønt skifte og lønnsdannelse

Første dag av konferansen er satt av til kompetanse og arbeidskraftsbehov i det grønne skiftet, i tillegg til lønnsdannelse og frontfaget. Vi får også et kåseri fra satiriker og forfatter Are Kalvø om samme tema.

Internasjonale utviklingstrekk

På dag to løfter vi blikket og ser på internasjonale utviklingstrekk, både når det gjelder sikkerhet og demokrati. Da kommer sjef for Etterretningstjenesten, Nils Stensønes, og forfatter og idéhistoriker Tarjei Skirbekk.

Konferansen avrundes som vanlig med en politikerdebatt.

Her kan du se programmet for Unio-konferansen 2022