Slik markerer Unio Pride denne uken

Unio deltar i årets Pride med stand i Pride Park, og hovedorganisasjonen skal også delta i Pride Parade kommende lørdag. I tillegg arrangerer vi et Pride-event torsdag 27. juni kl. 13.00 i Rebel-bygget i Oslo sentrum

Se også Unios egne Pride-sider

Utdanningsforbundet, Norsk Sykepleierforbund og Unio er samlokalisert i Pride Park. Foto: Unio

Unio-stand i Pride Park

Pride Park er åpen fra onsdag 26. juni til lørdag 29. juni. Kom gjerne innom vår stand. Du finner oss sammen med standen til Utdanningsforbundet og Norsk Sykepleierforbund. Unio har stand nr 48 på Felt 5.Det finnes kart over de ulike standene i parken.

Pride-event

Førstkommende torsdag arrangerer Unio eventet 50 år med blod, svette, tårer – og litt glam. Her møter du bl.a. kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery, nestleder Ann Mari Milo Lorentzen i Utdanningsforbundet , nestleder Kristian Mollestad i Forskerforbundet og artisten Knut Anders Sørum.

Du må gjerne delta som publikum eller følge sendingen digitalt. Publikum bes møte opp i god tid før i Universitetsgata 2.

Unio i Pride Parade

Paraden finner sted på lørdag og starter fra Grønland kl. 12.00. Unio har oppmøtested i Åkebergveien. Vi går som nr. 135 sammen med Norsk Sykepleierforbund, trommekorpset og Utdanningsforbundet. Alle Unio-medlemmer og Unio-forbund er velkommen til å gå i paraden med oss. Oppmøte i Åkerbergveien senest kl. 11.30.