Streikemarkeringer med politiblues og byråkrathiphop i Oslo tirsdag

Tirsdag arrangerer Unio to innholdsrike og rocka streikearrangement i Oslo.

Først er det streikevorspiel for medlemmer og sympatisører på Rockefeller med bandet Blues in a Cop og Soul Girl. Deretter er det stor streikemarkering med appeller, hiphop og byråkratrock med bandet Offentlig sektor foran Stortinget kl. 18.00.

Vorspiel med politiblues og forebyggende hiphop

Bandet Blues in a Cop

Alle streikende, medlemmer og sympatisører ønskes velkommen til vorspiel på Rockefeller. Det blir underholdning med politibandet Blues in a Cop og Hanne Markhus Andersen, bedre kjent som Soul Girl. Hanne er kanskje Norges eneste politirapper og forebyggende hiphop-politi.

Det blir også korte appeller ved blant andre Unio-leder Ragnhild Lied, forhandlingsleder Guro Lind i Unio stat og Mizanur Rahman, leder av Akademikerforbundet. Arrangementet ledes av streikeleder i Unio stat Oslo, Cecilie W. Lilleheil. Se Facebook-arrangement her

Alkoholfritt arrangement.

NB! Dørene åpner kl. 14.30. Arrangementet på scenen starter kl. 15.00.

Etter arrangementet går vi samlet bort til Eidsvolls plass til Unios streikemarkering kl. 18.00.

Streikemarkering med tillitsbasert byråkrathiphop foran Stortinget

Foran Stortinget skal vi gi klar beskjed til regjeringen og staten som arbeidsgiver om at vi ikke finner oss i å bli utsatt for maktmisbruk og tvang. Det blir appeller ved streikeledelsen og musikkinnslag med bandet Offentlig sektor.

Offentlig sektor, som har som mål å fortelle historiene til alle de som påvirkes av offentlig sektor, skriver bandet på sin YouTube konto. Med hits som Lønnstrinn 43, Hev- og senkepult og Møtet burde vært en mail kombinerer de funky hiphop og rock med skråblikk på offentlig sektor.

Appeller ved:
• Unio-leder Ragnhild Lied
• Guro Lind, forhandlingsleder Unio stat
• Unn Alma Skatvold, leder av Politiets Fellesforbund
• Geir Røsvoll, leder av Utdanningsforbundet
• Lill Sverresdatter Larsen, leder av Norsk Sykepleierforbund

Møt opp og vis din støtte til streiken!

Facebook-arrangement finner du her

Tid og sted: Foran Stortinget kl. 18.00