Lillehammer Lifelong Learning ICDE Conference 2023

Unio og Akademikerne med egen sesjon på Lillehammer Lifelong Learning ICDE Conference 2023.

15.–17. februar arrangeres en stor internasjonal konferanse på Lillehammer om livslang læring. Konferansen er en unik møteplass der arbeidslivet og utdanningssektoren møtes for å dele kunnskap, erfaringer og for å skape gode løsninger for fremtidens livslange læring.

Programmet til Lillehammer Lifelong Learning 2023 er nå så godt som klart, og vi har allerede over 250 påmeldte fra 30 land. Det er fortsatt plass til flere! Hovedtemaet livslang læring for et langt arbeidsliv for alle er mer aktuelt enn noen gang.

På konferansen er det varierte sesjoner med fokus på trender, gode løsninger og nyeste forskning innen livslang læring. Konferansen retter seg både mot arbeidslivet, utdanningssektoren, forskere og politikere.

Unio og Akademikerne arrangerer i samarbeid Symposia 2C Digital Platforms for Lifelong Learning in Higher Education.

Her kan du lese mer om konferanseprogrammet og vårt symposium

Du melder deg på her