Steffen Handal fortsetter som leder av Utdanningsforbundet

Steffen Handal (50) ble i dag gjenvalgt som  leder av Utdanningsforbundet for neste fireårsperiode. 

En svært rørt Steffen Handal mottok stående applaus og blomster da han ble valgt under landsmøtet til Utdanningsforbundet, som pågår på Lillestrøm.

Han skal lede Norges nest største fagforening og største profesjonsorganisasjon, med mer enn 182 000 medlemmer over hele landet. Medlemmene jobber blant annet som lærere og ledere i barnehage, skole og lærerutdanning.

Handal har bakgrunn som lærer og tillitsvalgt i Oslo. Han er bosatt i Bærum. Handal er også leder for Unio kommune, og leder lønnsforhandlinger for yrkesgrupper med høyere utdanning som arbeider i kommunesektoren.

Dagens nestledere, Terje Skyvulstad (62) fra Sarpsborg og Hege Valås (52) fra Trondheim, ble begge gjenvalgt.