Faglig vorspiel til Bærekraftskonferansen

Mange snakker om bærekraftsmålene. Men hvordan sikrer vi at ulike profesjoner tenker globalt og handler lokalt? Hva kan den norske arbeidslivsmodellen bety for bærekraftsarbeidet? Og ikke minst, hvordan samarbeide på tvers?

Dette er noen av de viktigste spørsmålene som Unio sammen med NITO stiller på faglig vorspiel den 6. februar, dagen før åpningen av den store Bærekraftskonferansen ved Universitetet i Bergen.

Arrangementet har kommet i stand etter at representanter for Universitetet i Bergen, Unio og NITO så behovet for at arbeidslivets rolle og potensial i bærekraftsarbeidet må synliggjøres tydeligere. Derfor møtes fagforeningsfolk, studenter, politikere, forskere og arbeidsgivere på Det akademiske kvarter for å diskutere hva vi kan gjøre i fellesskap.

Last ned programmet

Meld deg på her

Arrangementet er et av flere som Unio gjennomfører som oppfølging av sin egen strategi for bærekraftsarbeidet, og skjer i år forbindelse med «Arbeidslivets Klimauke».

Arrangementet på UiB kommer rett etter en vellykket fagdag, hvor vi samlet tillitsvalgte fra hele landet hvor temaet var hvilken rolle tillitsvalgte og medlemmer kan ha i klima- og bærekraftsarbeid.