Unio stat inviterer til debattmøte 15. februar: Hvordan skal staten få tak i folka den trenger?

Statens arbeidsgiverbarometer viser at 94 prosent av de største arbeidsgiverne i staten sliter med å rekruttere den kompetansen den trenger. Lønnsstatistikk viser at statsansatte med høyere utdanning har hatt dårligere lønnsutvikling enn både høyt utdannede utenfor staten, og statsansatte med kort utdanning.

Vi spør: Hva kan staten gjøre for å bli en mer attraktiv arbeidsgiver? Belønner staten utdanning og kompetanse godt nok?

Du møter blant andre statssekretær Gunn Karin Gjul i Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet, politimester Ida Melbo Øystese i Oslo, forhandlingsleder Guro Elisabeth Lind i Unio stat og YS-leder Hans-Erik Skjæggerud.

Tid: kl. 09.00–10.00
Sted: Kulturhuset, Youngs gate 6 i Oslo

Vi serverer en enkel frokost.

Se opptak av arrangementet her: