Unio i Pride Haugesund

En vellykket parade i Haugesund er over, og Utdanningsforbundet og Norsk Sykepleierforbund gikk samlet i junisola bak et flott Unio-banner.

Karina Moen er hovedtillitsvalgt for Norsk Sykepleierforbund i Haugesund kommune. Hun sier:

– For NSF er det en grunnleggende verdi at alle skal kunne leve trygge og frie liv, uavhengig av hvem de er. Vi sykepleiere, sammen med de andre Unio-forbundene, jobber for mennesker i alle livssituasjoner, fra vugge til grav. Derfor er det utrolig kjekt og givende at vi kan gå samlet som Unio-forbund.

Lokallagsleder i Utdanningsforbundet Haugesund, Signe Norbotten, sier:

– Det er av største betydning at Utdanningsforbundet er med på å markere Pride. Vi jobber i førstelinje med barn og ungdom, vi er rollemodeller og omsorgspersoner, vi er lærere og støtteapparat. Det er fantastisk at vi kan gå samlet som en Unio-familie i paraden og feire mangfold og frihet.

Bilder fra Pride i Haugesund