Ny medlemsfordel: 20 prosent på billige briller

Unios nye medlemsfordel er 20 prosent rabatt på Extra Opticals allerede rimelige briller og solbriller med styrke.

 

Det er tid for å spare penger der en kan. Er du langsynt, nærsynt eller har skjeve hornhinner ?

Medlemsfordelen kan hjelpe deg til en rimeligere pris uansett brillebehov. Bruk rabattkoden du finner på Unios sider om medlemsfordeler i kassen. Da får du 20 prosent rabatt på briller og solbriller merket eo Selection.

Extra Opticals selger briller på nett, men du kan få 4 par briller på hjemlån, så du kan prøve før du kjøper. Du får åpent kjøp, uansett årsak og glass.

Avslaget kommer i kassen når du bruker Unios rabattkode. Rabattkoden gjelder alle briller og solbriller merket eo Selection inkludert valgte glass.

Rimeligere solbriller

Nå som påsken står for døren kan det være du sparer penger på dine nye solbriller. Velg blant polariserte glass, vanlige solbrilleglass, eller hva med et par progressive solbriller?

Extra Optical lager glass i henhold til din synstest, uten å blakke deg helt. Solbrillene vil kunne leveres i løpet av 6-12 dager.

Ikke rabatt på merkevarer

Rabattkoden gjelder alle typer briller i eo Selection, men den gjelder ikke kontaktlinser og kjente merkevarer. Rabattkoden har ingen kontantverdi, og kan ikke kombineres med andre kampanjer og tilbud.

 

Gjenbruk er miljøvennlig og bra for lommeboka

Kjøp nye brilleglass til din egen innfatning!
Det er godt for miljøet, og godt for lommeboka. Kvalitetsinnfatninger kan holde i tiår, men det hjelper lite når synet endrer seg.
Extra Opticals tilbyr derfor nye glass om du sender dem din innfatning.
For at de skal kunne bytte glassene i innfatningen din, må du opplyse om hvilken styrke du skal ha, og hvilke glass du ønsker i brillene. Brillebutikken på nett kan bytte glass i både vanlige briller og solbriller med styrke.
Utfordrer etablerte brillebutikker

Extra Optical.no er en norsk brillesliper som i 10 år har utfordret de tradisjonelle brillebutikkene på pris og sortiment. De fører har alle typer brilleglass, og tilbyr like gode briller til en lavere pris.

Med årene har selskapet vokst, og nå selger de briller og kontaktlinser til hele Skandinavia. Hovedkontoret til Norges største frittstående brillebutikk er i Trondheim.

Medlemsfordeler på briller, utstyr, reise og boalternativer med mer her