Nordea-webinar 7. november: Hvordan sørge for et rettferdig oppgjør ved brudd?

Mange har opplevd samlivsbrudd, og i den forbindelse kanskje også at det økonomiske resultatet ikke føltes helt rettferdig. Det er flere feller man kan gå i, både i forkant av at man flytter sammen, når man gifter seg og underveis i samlivet. Advokat Kristin Kruse har jobbet som skilsmisseadvokat i ti år før hun kom til Nordea. Hun skal sammen med ekspert i familie- og arverett, advokatfullmektig Marielle Løvland, gå gjennom hvilke grep du kan gjøre allerede i dag.

Som forelder kan man være bekymret for om de midlene man gir til barnet faktisk beholdes av barnet ved et mulig brudd. Advokatene vil se på dette, og gi noen tips til hvordan du kan sikre barnet midlene.

På webinaret 7. november kl. 15 vil dere også få kort informasjon om fordelene dere som medlemmer har i Nordea.

Webinaret varer i 45 minutter, og det vil bli anledning til å sende inn spørsmål underveis.

Meld deg på her