Siv Jensen vil ha lønnsløft for helsepersonell og lærere

I sin tale til landsstyret i dag viet Jensen plass til årets lønnsoppgjør, og ba om et ekstra lønnsløft til helsepersonell og lærere. Unio er glad for støtten.

Siv Jensen sa følgende:

– Jeg vil også be partene gå bort fra frontfagsmodellen i år, og sikre et ekstra lønnsløft for helsepersonell og lærere som har stått helt i front i denne pandemien. Ikke bare fortjener de et lønnsløft for den tøffe tiden de fortsatt står i, men det er også viktig for Norges fremtidige evne til å rekruttere mennesker til disse viktige yrkene.

– Unio er glad for at en så sentral politiker som Siv Jensen støtter krav om lønnsløft for helsepersonell og lærere som har stått i front i pandemien. Vi setter vår lit til at også andre sentrale politikere og arbeidsgivere vil bidra til at dette kan gjennomføres og finansieres, sier Unio-leder Ragnhild Lied.