Storebrand best av de store i Etisk bankguide

Storebrand rangeres som landets nest mest bærekraftige bank. Blant de større finanskonsernene kommer Storebrand klart best ut. Unio har et banksamarbeid med Storebrand.

Etisk bankguide er en omfattende undersøkelse om bankenes etikk- og bærekraftarbeid. Fremtiden i Våre Hender og Forbrukerrådet står bak analysen av 14 norske banker. Også i fjor kom Storebrand opp som landets nest mest bærekraftige bank.

– Vi jobber kontinuerlig med å skjerpe vårt etikk- og bærekraftsarbeid. Som et konsern med samfunnsansvar og bærekraft i ryggmargen, skal vi være ledende på dette. Da er det selvfølgelig gledelig at vi kommer så høyt, og i tillegg øker vår score fra i fjor, sier konsernsjef Odd Arild Grefstad i Storebrand i en pressemelding.

Unio har på vegne av medlemsforbundene inngått et banksamarbeid med Storebrand. Dette samarbeidet gir medlemmene en svært gunstig lånerente.