Meklingen i Unicare i gang

I dag startet meklingen for å sikre overenskomst for de ansatte ved Unicare Rehabilitering sine institusjoner. Fristen for å bli enig er ved midnatt tirsdag kveld.

For Unio handler dette om betingelsene for 213 medlemmer i Norsk Sykepleierforbund, Norsk Fysioterapeutforbund og Norsk Ergoterapeutforbund. Tidligere har bedriftene vært i Virke, men har meldt overgang til Spekter som sin nye arbeidsgiverforening. Hvis meklingen, med Spekter på andre siden av bordet, ikke fører fram blir det streik fra arbeidstidens begynnelse onsdag 30. januar.

Meklingen ledes av riksmekler Mats Ruland og mekler Inger-Marie Landfald.

I tillegg til de tre Unio-forbundene er også LO (Fagforbundet), YS (Delta) og SAN omfattet av meklingen om overenskomst for de ansatte ved Unicare Rehabilitering sine åtte virksomheter rundt om i landet.

Kontaktperson for mediene i Unio Spekter er kommunikasjonsrådgiver Tore Bollingmo, telefon 928 40 177.