Forhandlingslederne om
2021-oppgjøret

STEFFEN HANDAL:

– Vi forventer at alle får en klar reallønnsvekst i årets mellomoppgjør. Våre grupper tapte terreng også i 2020, dette forventer vi at det kompenseres for i år, sier Steffen Handal.

Les mer

LILL SVERRESDATTER LARSEN:

– I Spekter-området er forventningene til årets oppgjør høye. De er likevel ikke urealistiske, sier forhandlingsleder Lill Sverresdatter Larsen.

Les mer

GURO ELISABETH LIND:

– Vi går inn i årets lønnsoppgjør med meget gode argumenter for et godt oppgjør for Unios medlemmer, sier forhandlingsleder Guro Elisabeth Lind i Unio stat.

Les mer

AINA SKJEFSTAD ANDERSEN:

I fjor forholdt offentlig sektor seg til ramma på 1,7 prosent, men det klarte ikke industrien selv. – Det er provoserende og problematisk, og må få konsekvenser for årets lønnsoppgjør, sier Unios forhandlingsleder i Oslo, Aina Skjefstad Andersen.

Les mer

KARI TANGEN:

– Det viktigste for våre medlemmer i Virke er at de fortsatt har trygghet for at tariffområdet ikke blir et sted hvor det tilbys dårligere lønns- og arbeidsvilkår enn i offentlig sektor, sier Kari Tangen, forhandlingsleder i Unio Virke.

Les mer

KRISTIAN MOLLESTAD:

– Etter gjennomslag for våre viktigste krav gjennom streiken i hovedtariffoppgjøret i 2020, skal resultatene implementeres i årets mellomoppgjør, sier Unio KAs forhandlingsleder, Kristian Mollestad.

Les mer