Norgesbooking

Medlemmer i Unio-tilsluttede forbund tilbys 1000 kroner i rabatt ved leie av feriebolig en uke eller lenger. Rabatten er 500 kroner ved leie 6 døgn eller kortere.

Medlemmer i Unio-tilsluttede forbund som ønsker å leie ut sin private hytte betaler ikke årlig oppførings- og vedlikeholdsavgift, som ordinært er på kroner 950 (+ mva.) per år.

Om Norgesbooking

Norgesbooking AS ble etablert høsten 2001, og var den gangen blant de aller første utleieformidlere som startet en forretningsplattform utelukkende basert på Internett. I februar 2002 ble våre nettsider lansert med cirka 30 utleiehytter. I dag tilbyr vi mer enn 650 ferieboliger fordelt rundt i hele Norge!

Vi tilbyr ferieboliger, ved både kjente og mindre kjente destinasjoner i Norge. Her finner du alt fra enkle, små hytter uten strøm og vann, til store luksushytter med alle tenkelige fasiliteter.

Siden 2007 har Norgesbooking AS vært lærebedrift i reiselivsfaget (tidligere reiseservice). Hos oss kan du derfor treffe både lærlinger og praksiselever som er under opplæring, og som i likhet med alle andre på servicekontoret, vil gjøre det de kan for å hjelpe deg!

Booking av feriebolig

Bookinger hos Norgesbooking kan gjøres via online booking, per telefon eller per e-post. På våre nettsider kan du søke på ønsket dato, eller om du vet eksakt hvilket sted du ønsker å reise til, kan du se alle hytter på en bestemt destinasjon. Ved en booking på våre nettsider, vennligst velg faktura som betalingsform, slik at vi får trukket fra deres rabatt (dette skjer dessverre ikke automatisk i systemet, men må gjøres av Norgesbooking manuelt). Når vi sender deg faktura, kan du allikevel velge å logge inn på våre sider å betale med kredittkort om du ønsker det.

For booking på vår nettside oppgir du koden UNIO2014 i merknadsfeltet, og vi vil innvilge rabatten når du mottar faktura fra oss. Samme kode oppgis per telefon eller mail.

Bookingsystemet krevet at bookinger som gjøres nærmere enn 2 uker før ankomst betales med kredittkort. Derfor ber vi deg booke via telefon eller e-post for opphold som bookes nærmere enn 2 uker før oppholdet.

Vi på servicekontoret er tilgjengelig for hjelp og råd for å finne riktig hytte eller svare på andre spørsmål.

Hytter med * bak, kan vi kun innvilge rabatt på forespørsel.

Vi har generelt en aldersgrense på 23 år ved leie av hytter, men det er unntak på hytter hvor det noen steder er lavere aldersgrense og noen få steder høyere.

E-post: post@norgesbooking.no
Telefon: +47 32 08 57 10

Vi kan også kontaktes gjennom denne lenken