Unio søker seniorrådgiver

Vi søker en allsidig og engasjert jurist eller samfunnsviter med kunnskap og erfaring fra organisasjonsarbeid/arbeidslivspolitikk, og med sterk samfunnsinteresse.

Til stillingen ligger blant annet ansvar for arbeid med klimapolitikk, mangfoldpolitikk, digitalisering og temaer innen arbeidslivspolitikken og Unio-forbundenes interessefelt for øvrig. Oppgavene vil i noen grad kunne tilpasses søkerens kvalifikasjoner og interesser.

Som seniorrådgiver er du en sentral rådgiver for Unios ledelse innen ditt fagfelt. Du må i tillegg samarbeide godt med våre medlemsforbund og tillitsvalgte og delta noe i internasjonale fora. Erfaring med politisk analysearbeid, strategiutvikling og politisk påvirkningsarbeid er ønskelig.

Kunnskap om og interesse for organisasjonsarbeid forventes. Det kreves høyere utdanning. Stor arbeidskapasitet, samarbeidsevne og selvstendighet blir vektlagt.

Unio tilbyr:

  • konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår etter tariffavtale
  • faglig og personlig utvikling i en aktiv og engasjert organisasjon
  • trivelige kollegaer med høyt faglig nivå

CV og søknad sendes til [email protected], senest 3. november 2020.

Unio er Norges største hovedorganisasjon for arbeidstakere med høyere utdanning. Vi har over 375 000 medlemmer fordelt på 13 medlemsforbund: Utdanningsforbundet, Norsk Sykepleierforbund, Forskerforbundet, Politiets Fellesforbund, Norsk Fysioterapeutforbund, Det norske maskinistforbund, Akademikerforbundet, Norsk Ergoterapeutforbund, Norsk Radiografforbund, Presteforeningen, Bibliotekarforbundet, Skatterevisorenes Forening og Det Norske Diakonforbund. Unios sekretariat ligger i Stortingsgata 2 i Oslo.

Kontakt

Jon Olav Bjergene
sekretariatssjef i Unio

mobil: 951 79 573
[email protected]
www.unio.no