Streikemarkeringer landet rundt

Fra og med mandag 3. juni er 3300 Unio-medlemmer i staten, ute i streik. Rundt omkring på arbeidsplassene møter du streikevakter, som setter pris på en prat. Du har også mange muligheter til å delta på et av mange streikearrangementer – enten du streiker eller ikke.

Har du bilder eller video fra lokale streikearrangement? Send gjerne inn til [email protected], og husk å bruke #unioistreik når du deler innlegg på sosiale medier! Fint om du får med navnene på de som er på bildet, og er tydelige på at de også samtykker til at bildene publiseres i Unios kanaler.

Arrangement, tirsdag 4. juni

  • Kl. 10.00–10.30: Sarpsborg/Øst, Kulåsparken, streikefestival med appeller
  • Kl. 11.00: Trondheim, Nova Kino
  • Kl. 10.00: 50-60 streikende møter opp på galleriet på Stortinget

Her streiker Unio

I denne oversikten finner du virksomhetene og antallet medlemmer som er tatt ut i streik.

Derfor streiker Unio

Unio er i streik for å forsvare tariffavtalen til våre medlemmer. Utdanning må lønne seg, også i staten! Les mer om hvorfor Unio er i streik.