Meld deg på Unios utdanningskonferanse 2024

Velkommen til Unios utdanningskonferanse torsdag 4. og fredag 5. april 2024. Konferansen finner sted på Scandic Lillestrøm.

Et mer komplekst samfunn stiller høyere krav til kunnskap og kompetanse. Samtidig mangler Norge arbeidskraft til alle oppgaver som skal løses.

Hvordan påvirker disse nye kravene universiteter og høyskoler, deres ansatte og studentene? Våren 2024 legger regjeringen fram en stortingsmelding om profesjonsutdanningene. På konferansens dag 1 får vi høre mer om begge disse temaene.

Dag 1 av konferansen er åpen for alle, og den vil også bli strømmet. Programmet starter kl. 09.30.

Dag 2, fredag 5. april, er en kursdag for Unio-forbundenes tillitsvalgte og medlemmer ved institusjoner i høyere utdanning og forskning. På denne dagen vil vi se nærmere på teknologi og kunstig intelligens i høyere utdanning.

Dag 2 vil ikke bli strømmet.

Her finner du programmet

Hold av datoene og meld deg på enten en eller begge dager her

Påmeldingsfrist er 9. mars.

Unio dekker reise og opphold for Unios medlemmer. Ved bestilling av flybillett, kan du kontakte vårt reisebyrå, BCD Travel, på telefon: 21 53 77 40 eller på e-post: [email protected]. Oppgi Unios referansenummer 2024-002. Da blir faktura sendt direkte til Unio.