Unios Pride-sending: stolt, skeiv og synlig

Debatten om skolenes plass i Pride går høyt om dagen. I vår direktesending fra en takterasse i Oslo sentrum med gjester, artister og publikum skal vi snakke mer med utdanningsdirektør Marte Gerhardsen om det i Unios Pride-sending fredag 24. juni kl. 10.30.

Sendingen strømmes på Unios facebook-konto. Meld deg på sendingen her.

Marte Gerhardsen er utdanningsdirektør i Oslo.

Vi skal også snakke om retten til å være synlig skeiv på jobben og om regjeringens politikk for skeive. Vi har også vært så heldige å kapre artisten bak årets Pride-låt, Henrik Wilhelm Wilhelmsen, til sendingen. Han skal blant annet fremføre sin vinnerlåt Signaler. Du kan lytte til låten på Spotify her.

I tillegg møter du:

Likestillingsminister Anette Trettebergstuen
Prest i Ullern kirke Petter Dille
Lærer og leder av FRI Alexander Gjestvang
Forfatter, aktivist og undervisningsleder Jan Elisabeth Lindvik

Programleder for sendingen er Erik Aasheim.