Unio har inngått bankavtale med Nordea Direct

– Jeg er glad for at vi lanserer et konkurransedyktig bank-tilbud til medlemmene våre, sammen med Nordea Direct. Vårt mål med denne avtalen er at medlemmene får et godt tilbud når de trenger lån eller sparing i bank, sier Unio-leder Ragnhild Lied.

Unio har fremforhandlet en av landets beste bankavtaler.

Avtalen med Nordea Direct er et ferdig forhandlet banktilbud til alle medlemmer. Den favner viktige behov for finansiering og sparing for så vel yngre som eldre.

Avtalen går over tre år og skal sikre lånekundene en lav boligrente over tid og medlemspris på sparekonto.

Med den nye avtalen kan medlemmene i Unio-forbundene spare opptil flere tusen kroner i året.

Ferdig forhandlet for medlemmene

Som medlem i et Unio-forbund får du en av landets laveste renter på boliglån.

Medlemmene kan få boliglån til ned til 1,79 prosent rente, mens de som kjøper bolig for første gang får låne til 1,69 prosent rente. Det er også medlemspris på sparing og kredittkort.

– Vi er stolte av å ha blitt valgt som samarbeidspartner for Unio. Jeg kan love at vi vil jobbe knallhardt for å levere et av markedets beste banktilbud til medlemmene. Det sier administrerende direktør i Nordea Direct, Krister G. Aanesen.

Alle får samme rente innenfor de ulike låne-produktene, de er ferdig forhandlet fra Unio.

Mer om avtalen finner du her

Skal være enkel bank for kunden

Som medlem i et Unio-forbund får du en av landets laveste renter på boliglån med den nye bankavtalen.

Avtalen med Nordea Direct er også valgt på grunn av service og enkle løsninger for brukerne. Banken er nett- og mobilbasert. Kundeservice skjer på e-post, chat, Facebook og telefon.

Unio-forbundene har nå sin egen side på nordeadirect.no. Norsk Sykepleierforbund har valgt å stå utenfor bankavtalen.

Nordea Direct har vært tuftet på samarbeid med partnere og fagforeninger siden banken ble etablert i 2007. Banken har ca. 140.000 kunder og ble en del av Nordea for ett år siden. Nylig skiftet banken navn fra Gjensidige Bank til Nordea Direct.